Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1.4g6kcal0.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g37kcal0.2g5.8g1.2g0g
Valittu annoskoko10g18kcal0.1g2.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.1g1.5g0.3g0g
Arvot/100g100g190kcal1g29.9g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113