Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g2.6g8.5kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal0.6g0.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g12kcal0.3g0.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal3.1g4.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310