Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g4.1g12kcal0.6g0g1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal1.4g1g2.6g0g
Valittu annoskoko10g18kcal0.7g0.5g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g178kcal7.1g5.1g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982