Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal0.8g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal0.4g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g109kcal4.1g15.3g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807