Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1.7g2.8kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3.1g4.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174