Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g105kcal5.1g4.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092