Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g0.9g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal2g2.2g1.6g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1g1.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g169kcal10.4g11.5g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574