Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g3.5g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.6g5.7kcal0.2g0g0.5g0g
Herne kuivattu4.7g13kcal0.8g2.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g53kcal3.2g4.6g2.2g1g
Valittu annoskoko10g26kcal1.6g2.3g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.8g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g269kcal16.3g23.5g11.2g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161