Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1.7g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.6g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.3g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal3.1g7.2g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193