Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali1g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, vihre0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g18kcal0g1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639