Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6g2.5kcal0.6g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1.4g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Voi 0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.7kcal0.1g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1.8g0g3.2g0g
Valittu annoskoko10g19kcal0.9g0g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g0g0.8g0g
Arvot/100g100g198kcal9.3g0g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761