Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit3.7g7.6kcal0.6g0.1g0.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal1.8g3.2g1.6g0g
Valittu annoskoko10g17kcal0.9g1.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g179kcal9.3g16.5g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217