Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g5g7kcal0.8g0.2g0.3g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g1.2g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g37kcal3.2g4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g18kcal1.6g2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g190kcal16.5g20.6g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813