Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1.9g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.8g0.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.1g3.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856