Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.9g2kcal0.4g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.9g2.8kcal0g0g0.3g0g
Herneet (Apetit)1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.3g1.6kcal0g0.3g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g3g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.4g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g120kcal7.1g11.1g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575