Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1.8g2.2kcal0.5g0g0g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1.2g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal6.1g6.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147