Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Siirappi, tumma0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.4g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.1g6.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499