Suppis-Juurespiiras

Sekoita juuressose ja rasva kulhossa.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää juures-rasvaseoksen joukkoon.

Sekoita tasaiseksi.

Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille jauhotetuin käsin.

Pudista ja paloittele sienet.

Haihduta neste sienistä pannulla ja siirrä syrjään.

Suikaloi pekoni.

Paahda pekonit pannulla kevyesti.

Lisää joukkoon lanttu ja porkkanat.

Anna hautua noin 10 minuuttia.

Lisää joukkoon punasipulit ja jatka hauduttamista vielä hetki.

Sekoita pekoni-kasvisseokseen sienet, sulatejuusto ja munat.

Mausta timjamilla, basilikalla ja mustapippurilla.

Kaada sienitäyte pohjan päälle ja tasoita pinta.

Ripottele päälle juusto.

Paista suppis-juurespiirasta 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Emakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressose Pirkka 500g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1.5g5.2kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ruisjauho, 1 dl0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Lantturaaste, annos 100g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leppäsavusulatejuusto (Pirkka), annos 100g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Leppäsavusulatejuusto (Pirkka), annos 100g0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Leppäsavujuusto voimakassuolainen (Pirkka), annos 100g0.4g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal1.4g2.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal0.7g1.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g166kcal7.2g13.4g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388328