Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g5.9g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.2g3.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.6g1.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal6.2g17.5g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675