Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 6.7g11kcal1.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal2.8g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.4g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g227kcal14.3g1g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037