Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g3g10kcal0.5g1.9g0.1g0.2g
Arkirae (Valio), annos 100g1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Ketsuppi 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2.4g4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g157kcal12.2g20.4g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441