Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk4.4g4.4kcal1g0g0g0g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2.4g2.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.2g1.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.7g0.1g0g
Arvot/100g100g135kcal12.2g14.3g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217