Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g0.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g5.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal1.2g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal6.2g5.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630