Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.3g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.4g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2.1g8.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162