Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g4.5g25kcal0.4g1.5g1.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.7g5.9kcal0g0.1g0.6g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g3.5g21kcal0.7g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g104kcal2.2g3.6g8.8g0g
Valittu annoskoko10g52kcal1.1g1.8g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g26kcal0.6g0.9g2.2g0g
Arvot/100g100g538kcal11.3g18.6g45.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104