Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g0.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Grahamjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal0.6g2.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g10kcal0.3g1.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal3g13.1g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237