Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g4.4g5.3kcal0.7g0.3g0.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g2.2g1.4kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g2.4g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal2.2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1.1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g119kcal11.2g4.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179