Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.1g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal1g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.2g9.3g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059