ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi2.9g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Amerikan pekoni 1viipale0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g0.9g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.4g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal7.2g9.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399