Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 3.4g2.6kcal0.5g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g3.2g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)2.3g5.8kcal0.2g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal1.6g2.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g12kcal0.8g1.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g11.3g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858