Nyhtöpossu

Laita kassler-palat uunivuokaan ja paista 150 asteessa ensin ilman kantta n. ½h.
Laita kansi ja jatka paistamista 4,5-5h.

Valele loppuvaiheessa lihaa paistinliemellä.

Anna paistien levätä hetki ennenkuin riivit ne kahdella haarukalla suiruiksi.

Syötävää lihaa jää n. 1kg tästä satsista.

Ota liemi talteen ja tee siitä kastike:
1dl lientä + 2dl kuohukermaa keitetään kasaan sopivan paksuiseksi.

Lisää heti alussa reilusti mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g10g20kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal3.6g0g3g0g
Valittu annoskoko10g20kcal1.8g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.9g0g0.8g0g
Arvot/100g100g204kcal18.4g0g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453273