Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g2.5g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.4kcal0g0g0.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g27kcal1g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko10g13kcal0.5g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g139kcal5.2g9.4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524