ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g9g19kcal1.7g0g1.4g0g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal3.4g1g2.8g0g
Valittu annoskoko10g21kcal1.7g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.9g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g212kcal17.3g5.1g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307