Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa3.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.1g3kcal0g0g0.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g96kcal5.1g2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186