Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g2.6g6.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal1.8g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g164kcal9.2g2g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870