Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)2.5g2.1kcal0g0.4g0g0g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.5g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Heinz ketsuppi0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g93kcal4.1g8.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926