Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Viinietikka balsami1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2g18kcal0g0g2g0g
Silakkafilee 6.1g8.8kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g59kcal2g1g5g0g
Valittu annoskoko10g30kcal1g0.5g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.5g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g304kcal10.3g5.2g25.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794