Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Maitojuoma, profeel, valio2.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3.7g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.6g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.8g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g105kcal8.2g11.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040