Voileipäkakkurulla

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä.

Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle.

Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu.

Valmista voileipäkakku edellisenä iltana ja anna maustua jääkaapissa, kuorrutus seuraavana päivänä.

Koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2085 grammaa

Piskowitch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkkusalaatti (Felix), annos 10g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Paahtoleipä, Vehnä Fazer, viipale 20g1.5g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Felix ultra light voileipä pikkelssi1.1g2.3kcal0g0g0.2g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi, ultra light, 1 tl1.4g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.)0.2g0kcal0g0g0g0g
Kinkkukuutio (Korpela), annos 100g1.4g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal1g1.8g2g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.5g0.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g169kcal5.2g9.4g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78841