Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7.2g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Piirakkataikina Sunnuntai2.1g7.6kcal0.1g0.7g0.5g0g
Siirappi, tumma0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal0.4g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal0.2g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal2g11.1g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903