Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3.1g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.8g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.6g2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853