Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.2g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1g10.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305