Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal4.1g4.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732