Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Puolukka 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0.2g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1g5.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315