Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g60kcal1g9g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g30kcal0.5g4.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g2.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g308kcal5.2g46.4g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450