Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g89kcal4g8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114