Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl2.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal5.1g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353