Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytkerma2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1.4g2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.7g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g165kcal7.1g10.1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734