Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal0g4.4g0g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0g2.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g99kcal0g22.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126