Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Perunajauhot,rainbow2.2g7.1kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikka 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal0.6g9g0.4g0g
Valittu annoskoko10g22kcal0.3g4.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g2.3g0.1g0g
Arvot/100g100g221kcal3g45.5g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386